top of page

Ons verhaal

Dt Webdesign is een creatief webbureau uit de Antwerpse kempen met een passie voor webdesign. Ons klein team met veel ervaring in verschillende sectoren bouwt websites, en webshops op maat.

Dt Webdesign is een erkend WIX STUDIO creator.

Hoe werken we

Wij gebruiken geen moeilijk taalgebruik of computertaal naar onze klanten toe, maar duidelijke en gerichte communicatie. En dat allemaal via één aanspreekpunt, dat verbonden is met ons team van specialisten. We beginnen elk project door echt naar jou te luisteren. Daarom verkrijgen wij altijd een mooi resultaat dat perfect aansluit bij jouw noden en verwachtingen. Daarna maken wij een concreet en realistisch voorstel op, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij Dt Webdesign heeft elk teamlid zijn eigen specialiteit, en samen vullen we elkaar perfect aan. Voor elk project voorzien we een doordachte planning. Zo kunnen wij verzekeren dat we leveren wat we beloven, binnen de afgesproken timing en budget.

De creativiteit is voor ons begonnen als een passie, en is nu een levensstijl

Danny Thijs

Webdesigner / Zaakvoerder

Gestart als gepassioneerd fotograaf, ontwerper van Cd Covers en product prints,

gepassioneerd ontwerper van  dynamisch websites.

Erkend WIX STUDIO creator.

Zaakvoerder en designer van dtwebdesign

Jeroen Leeuw

Graficus

Graficus van opleiding. Nu reeds 20 jaar ontwerper van logo's, en opsteller van teksten voor reclame brochures.

Jeroen De Leeuw onze graficus

Sheryl Bates

Fotografe

Opleiding gehad in de Academie voor schone kunsten in Gent, afdeling foto en film. Nu zeer gerenommeerde fotografe voor reclame en model shoots.

Sheril Bates onze huisfotografe

Professionals

Een website moet een professionele uitstraling hebben, want het is uw visitekaartje.  Dit kan enkel gerealiseerd worden, als u zich laat bijstaan door professionals met kennis van zaken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites  op maat voor uw bedrijf. 

bottom of page